Home

Convins Marketing & Sales

No cure – No Pay teleservices

Convins: het grootste B2B-telemarketingbureau in Nederland

Welkom bij Convins! Wij zijn het verlengstuk van uw organisatie op het gebied van telemarketing en recruitment. Met getrainde en vaste professionals in dienst, een ijzersterke mentaliteit en een transparant verdienmodel helpen wij u bij de groei van uw organisatie. Het succes van later start vandaag.

Met meer dan 10 jaar aan ervaring in het vakgebied en meer dan 50 vaste collega’s, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot het grootste B2B-telemarketingbureau in Nederland. Wij communiceren veel en zijn altijd transparant over wat wij doen en wie wijn zijn. Daarbij zijn we steeds op zoek naar nieuwe manieren om onze werkzaamheden te automatiseren, waardoor wij voorop blijven lopen in de branche en het beste kunnen bieden voor uw organisatie.

Meer over ConvinsNeem contact op

Diensten

Blogs

5 tips voor telemarketing

Telemarketing is erg belangrijk voor een organisatie. Hiermee kunt u namelijk gemakkelijk potentiële klanten benaderen…

Lees meer »

Het opvolgen van beursleads

Heeft u recentelijk met uw bedrijf op een beurs gestaan en heeft dat veel beursleads…

Lees meer »

Video Convins

Testimonials

“Voor een advocatenkantoor is succesvolle acquisitie erg belangrijk. Gelukkig hebben wij een aantal jaar geleden kennis mogen maken met Convins. Vanaf de start van de samenwerking is Convins erg succesvol in het verzorgen van nieuwe leads.”

Maurice Holtackers

Advocaat - VDT Advocaten

“Daar waar een accountantskantoor gemiddeld genomen niet zo goed in is “koude acquisitie”, heeft Countus Emmen een mooie samenwerking gevonden met Convins. Convins verdiept zich goed in de ontwikkelingen van de branche, hierdoor weten ze waar de kansen liggen voor de accountancy.”

Cindy Schnoing-Hermans

Businessteam Directeur – Countus Emmen

“Convins heeft uiteraard een duidelijke briefing nodig, hoe en wie er gebeld moet worden, maar als dat op orde is, dan gaan ze daar echt zeer goed mee aan de slag. Duidelijke bevestigingen van afspraken, ik kan het systeem van Convins zonder restrictie aanbevelen.”

Ronald Borst

Van der Windt

“Door de professionele aanpak van Convins konden we onze verkoop van bouwmaterialen de afgelopen jaren een flinke impuls geven.”

Pieter-van Gent

Head of Market Management Benelux - BASF Construction Chemicals

Die zufriedenen Kunden von Convins

Die ehrgeizigen Professionals von Convins packen jede Herausforderung mit beiden Händen an. Untenstehende Betriebe gingen Ihnen bereits voraus und erlebten große Vorteile des engagierten Service von Convins Marketing & Sales.

Möchten Sie ein freibleibendes Angebot erhalten? Hinterlassen Sie Ihre Daten und die Professionals von Convins nehmen so schnell wie möglich Kontakt mit Ihnen auf.

Angebot anfragen

Convins in Zahlen

9.0 Rezension
2009 Gründungsjahr
1139 zufriedene Kunden
46 Mitwirkende