Wat is telemarketing?

Convins
No Cure, No Pay Telemarketing

Wat is telemarketing?

Kort gezegd houdt telemarketing het telefonisch aanprijzen of verkopen van producten of diensten aan. Wilt u als organisatie in korte tijd uw klanten bereiken? Maak kennis met Convins. Wij ondersteunen u graag in dit proces. Wij zorgen voor meer leads, bezoekersafspraken en betere bedrijfsresultaten. Hoe? Door het voeren van kwalitatieve telemarketing gesprekken met potentiële afnemers. Convins streeft naar een langdurige samenwerking. Wij leveren u de informatie aan die u nodig heeft om de deal te sluiten.

De aanpak van Convins bij telemarketing

Om telemarketing succesvol te laten verlopen is specialistische kennis en een goede voorbereiding vereist. Voordat we aan de slag gaan verdiepen we ons eerst in uw organisatie. Op deze manier zijn we altijd in staat vragen van klanten te beantwoorden. We voeren natuurlijke gesprekken, belscripts zijn bij ons dus niet aan de orde. We achterhalen waardevolle marktinformatie en peilen in welke mate klanten geïnteresseerd zijn. Omdat we overtuigd zijn van onze eigen kennis en kracht werken wij volgens een no cure, no pay principe. Totdat wij een waardevolle afspraak hebben gemaakt hoeft u niets te betalen. Zo weet u zeker dat u iets heeft aan de gemaakte afspraken.

Weten waar u aan toe bent

Bij telemarketing draait het erom om de dialoog aan te gaan met nieuwe klanten en hierdoor slimmer te worden en wijs te handelen. U geeft een goede invulling aan de wensen van klanten en vindt hierdoor aansluiting. Wij stellen u altijd op de hoogte van behaalde resultaten en uitslagen.

Vraag direct een offerte aan

De professionals van Convins helpen uw bedrijf groeien op marketing- en salesgebied. Naast het feit dat we prospects benaderen, doen we ook nog een beetje onderzoek. Hoe staat het bijvoorbeeld gesteld met uw naamsbekendheid? We onderzoeken het graag voor u en koppelen dit altijd terug met gedegen advies. Daar heeft u iets aan. Bent u benieuwd wat Convins voor uw onderneming kan betekenen op het gebied van telemarketing? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vraag een voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
62720 aangeleverde leads
46 medewerkers

Blogs

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de wereld van marketing en sales? Lees de blogs van Convins over interessant nieuws uit de branche.

Waarom investeren in telemarketing?

Telemarketing is een manier om meer klanten binnen te halen. Dat is wat Convins ook voor u kan

Lees meer »

Waarom telemarketing uitbesteden?

U kunt natuurlijk zelf de telefoon pakken en een hele lijst met potentiële klanten of zakenrelaties afbellen in

Lees meer »

Is telemarketing effectief?

Als ondernemer denkt u continu na over manieren waarop u potentiële klanten of interessante zakenrelaties kunt bereiken. Hopelijk

Lees meer »

Is telemarketing direct marketing?

Al lang geleden werd in de Verenigde Staten gebruikgemaakt van direct marketing. Postorderbedrijven gebruikten deze marketingtechniek namelijk door

Lees meer »

Wat betekent telemarketing?

U staat er misschien niet vaak bij stil, toch heeft u er waarschijnlijk geregeld mee te maken. Telemarketing.

Lees meer »

Wat houdt telemarketing in?

Telemarketing is een manier om via telefoon jouw producten of diensten aan te prijzen. Dat weet iedereen. Maar

Lees meer »

Hoe werkt telemarketing?

Telemarketing. Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad, of het nu zakelijk of privé is. Oppervlakkig

Lees meer »

Convins is verhuisd!

Convins groeit, zo hard dat we uit ons oude jasje (Hoofdstraat 41 in Apeldoorn) zijn gegroeid. De afgelopen

Lees meer »