Telefoontrainingen

Telemarketing
No Cure, No Pay

Telefoontrainingen

Uw binnen- en buitendienstmedewerkers, accountmanagers en andere werknemers voeren dagelijks telefoongesprekken met klanten. Hoe haalt u als organisatie het optimale rendement uit deze telefoongesprekken tussen uw medewerkers en uw klanten? De telefoontrainingen van Convins geven u antwoord op deze vraag. Als deze gesprekken op de juiste manier gevoerd worden, kunnen ze namelijk aanzienlijk bijdragen aan de groei van uw bedrijf.

Tijdens de telefoontraining wordt dieper ingegaan op gesprekstechnieken, klantgerichtheid, telefonische acquisitie, houding en stemgebruik, actief luisteren, tijdmanagement en meer. Een telefoontraining is dan ook niet alleen geschikt voor salesmedewerkers, maar kan voor uw gehele bedrijf een effectieve uitwerking hebben.

Rob Voss Foto Convins 16
Rob Voss Foto Convins 13

Voorstel aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
94724 aangeleverde leads
52 medewerkers