Opleiding binnendienstmedewerkers

Telemarketing
No Cure, No Pay

Opleiding binnendienstmedewerkers

Als binnendienstmedewerker is een perfecte omgang met de klant de eerste prioriteit. De centrale rol die een binnendienstmedewerker speelt binnen een bedrijf vraagt om specifieke communicatieve kwaliteiten, zelfstandigheid, een initiatiefrijke instelling en een alerte kijk op commerciële kansen. Kennis en vaardigheden op het gebied van upselling en cross selling komen daarbij zeker niet op de laatste plaats.

Upselling (het verkopen van meer van dezelfde producten aan een bestaande klant) en cross selling (andere producten aan een bestaande klant verkopen) zijn verkooptechnieken die uw binnendienstmedewerkers dienen te beheersen voor een optimaal rendement voor uw organisatie. Convins is specialist in het opleiden van binnendienstmedewerkers tot de waardevolle spelers die ze binnen een bedrijf behoren te zijn.

Tijdens de trainingen van Convins komen diverse onderdelen aan bod zoals klantgerichtheid, gesprekstechnieken, commerciële vaardigheden, koopgedrag, verkooptechnieken en meer. Meer weten? Neem contact op.

Voorstel aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Ziet u een samenwerking met ons wel zitten? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
94724 aangeleverde leads
52 medewerkers