Algemene salestraining

Telemarketing
No Cure, No Pay

Algemene salestraining

Een afspraak die is ontstaan dankzij leadopvolging heeft pas waarde als de accountmanager is langs geweest én de prospect daadwerkelijk klant is geworden. De stroom van leads die Convins voor u kan genereren is dus het beginpunt. Om alles uit het proces te kunnen halen dat daarna volgt is het volgen een algemene salestraining van Convins een slimme zet. 

Deze trainingen van Convins zijn maatwerk. Dat betekent dat een training bijvoorbeeld compleet afgestemd kan worden op directieniveau of op een bepaalde afdeling binnen uw bedrijf. Op deze manier kunt u er onder professionele begeleiding van Convins voor zorgen dat u het optimale rendement uit uw salesactiviteiten haalt, van leadgeneratie tot het sluiten van een deal.

Convins ontwikkelde deze algemene salestrainingen om haar klanten ook na gedane dienstverlening, zoals leadgeneratie, opvolging van leads of het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken, optimaal bij te kunnen staan.

Rob Voss Foto Convins 16
25388715424_65480dbf18_k.jpg

Voorstel aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Ziet u een samenwerking met ons wel zitten? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
94724 aangeleverde leads
52 medewerkers