Training & Coaching

Telemarketing
No Cure, No Pay

Convins Training & Coaching

De leadgeneratie voor uw bedrijf verloopt voorspoedig, er worden steeds meer telefoontjes gepleegd en uw klantenbestand lijkt te groeien. Uw marketingstrategie slaat aan! Maar dan? Dan begint het échte verkoopproces pas. Convins Training & Coaching begeleidt uw accountmanagers, binnen- en buitendienstmedewerkers zodat zij van uw leads succesvolle deals kunnen maken.

Voorstel aanvragen

Over welke salesingrediënten moeten uw accountmanagers beschikken? Welke gesprekstechnieken kunnen wanneer ingezet worden? Hoe werkt up- en cross selling? Convins Training & Coaching geeft antwoord op deze en vele andere vragen. De professionals van Convins leiden accountmanagers, binnendienstmedewerkers en andere medewerkers binnen uw organisatie op tot professionele salestalenten die aanzienlijk bijdragen aan de groei van uw bedrijf.

Of u uw leads nu zelf genereert of gebruik maakt van de teleservices van Convins; met de trainingen van Convins maakt uw salesteam van een lead een deal. De trainingen zijn bovendien ook interessant voor andere afdelingen binnen uw bedrijf.

Voorstel aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
94724 aangeleverde leads
52 medewerkers