Tips om uw service te verbeteren

Tips om uw service te verbeteren

Het is niet altijd even gemakkelijk om de mening van uw klanten of prospects te achterhalen. Het opstellen van vragenlijsten of het plegen van service calls kost veel tijd en moeite. Maar om uw service te verbeteren is de mening van uw klanten onmisbaar. Hoe u die beoordeling dan toch kunt verkrijgen leggen we uit in deze blog.

Schakel hulp in

Zoals gezegd is het erg tijdrovend om alles zelf te doen en dan heeft u nog twee keuzes: niets doen of het uitbesteden. Uitbesteden is dan logischerwijs de meest verstandige keuze. Als u het uitbesteedt profiteert u namelijk ook van onze kennis en kunde. U hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden. Dit in combinatie met de tijdswinst en – het belangrijkste – een beeld van wat klanten van u vinden helpt u om uw bedrijf verder te ontwikkelen.

Service calls

Een directe manier om uw service te verbeteren is het plegen van service calls. Dit zijn telefoongesprekken die de ervaringen en mogelijke verbeterpunten van een bezoekafspraak achterhalen. Bijvoorbeeld de tevredenheid omtrent het eerste contact, de inhoud van het gesprek en de wellicht openstaande vragen of acties. Verwacht een prospect nog aanvullende informatie of wellicht een offerte dan komen deze punten voort uit deze gesprekken. In de verslaglegging is duidelijk terug te vinden wat er goed gaat, waar verbetering mogelijk is of welke acties nog vereist zijn. Zo kunt u borgen wat er goed gaat en werken aan wat beter kan.

We nemen het graag van u over

Bovenstaande handelingen nemen we graag van u over. Zo bespaart u tijd en profiteert u van onze uitgebreide kennis en ervaring en is er middels duidelijke verslagging snel inzicht te verkrijgen. Vraag daarvoor online een voorstel aan of bel ons op +31 55 36 65 771.