Telesales

Telemarketing
No Cure, No Pay

Telesales voor bedrijven

Op zoek naar een bedrijf die de volledige telesales van uw bedrijf in handen neemt? Met Convins hebt u deze gevonden. Wij zijn gespecialiseerd in telemarketing en helpen u graag! Wat ons uniek maakt? Wij zijn overtuigd van onze eigen kwaliteit en werken daarom met een systeem van no cure no pay. Dat betekent dat u geen cent betaald totdat wij een afspraak hebben geregeld met iemand die beslissingsbevoegd is! Zo verzekeren wij u van kwalitatief hoogwaardige afspraken.

Convins is uw partner in telesales

Convins neemt al uw telesales werkzaamheden uit handen! Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Maken van bezoekersafspraken;
  • Opvolging van mailings;
  • Opvolging van beursleads;
  • Uitnodigen van relaties/prospects;
  • Het doen van onderzoek middels enquêtes;
  • Servicecalls voeren;
  • Bijhouden van uw database.

Convins heeft alle kennis en kunde in huis om te werken als verlengstuk van uw sales- & marketingafdeling. Wij werken niet voor niets voor grote bedrijven als Philips, Microsoft, Audi en NS. Convins zorgt dat u optimaal rendement behaald!

Wat maakt Convins uniek?

Convins onderscheidt zich van andere telesales bedrijven door te werken met enkel en alleen ervaren professionals die vast in dienst zijn: geen studenten dus! Hierdoor weten wij zeker dat al onze medewerkers verstand van zaken hebben. Daarnaast zijn wij internationaal inzetbaar dankzij onze vestigingen in Nederland en Duitsland en onze native speakers in diverse andere Europese landen. Tot slot werken wij heel bewust niet met belscripten. Naar onze mening is het van belang om een inhoudelijk gesprek te voeren, waarbij sprake is van tweerichtingsverkeer. Dat verhoogt de effectiviteit en resulteert in nog meer leads! Wilt u weten wat Convins voor u kan betekenen? Neem snel contact met ons op!

Direct een offerte aanvragen

Wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik op de ‘bel mij terug’-button of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Profiteer ook van ons systeem van no cure no pay in telesales en genereer meer leads! Convins is uw partner in sales & marketing!

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers