Telemarketing Zuid-Holland

Misschien kent u het wel: u wilt graag nieuwe klanten benaderen voor uw bedrijf in Rotterdam, Delft of Zoetermeer door middel van telemarketing Zuid-Holland. Maar waar moet u beginnen? Bij Convins bent u aan het goede adres! We helpen u verder met telemarketing Noord-Holland, omdat we het verlengstuk van uw organisatie zijn. Dit doen we op het gebied van telemarketing en recruitment. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan telefonische acquisitie voor uw bedrijf in Den Haag, Leiden of Dordrecht? Dan vertellen we u graag meer over alle mogelijkheden die Convins biedt!

Verschillende soorten telemarketing

Bij Convins bieden we diverse diensten aan op het gebied van recruitment en telemarketing Noord-Holland. Denk bijvoorbeeld aan de opvolgingen van beursleads en mailings, leadgeneratie, maar ook enquêtes, mystery calls of service calls. Afhankelijk van uw voorkeuren, kijken we bij Convins wat we voor u kunnen betekenen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe, potentiële klanten? Dan is telemarketing Zuid-Holland het beste in te richten met leadgeneratie voor uw bedrijf in Zoetermeer, Dordrecht of Leiden.

No cure, no pay telemarketing Zuid-Holland

Bij Convins werken we met een no cure, no pay principe. We vinden transparante communicatie belangrijk, dit gaat gepaard met transparante en heldere afspraken. Deze transparantie is onder andere terug te zien in de manier waarop we zaken doen met onze klanten. Dankzij ons no cure, no pay systeem betalen onze klanten alleen voor de gelopen afspraken. Daarnaast is de transparantie terug te zien in onze algemene voorwaarden. Geen kleine lettertjes, maar gewoon een duidelijk spelreglement met de opdrachtbevestiging. Ook in de uitvoering van ons werk voeren we de transparantie door. We bellen altijd vanuit onze klant en daarvoor werken we met een telefoonnummer en e-mailadres van de deze klant. Belscripts zijn bij ons niet aan de orde. Wij geloven in goede gesprekken, niet in gesprekken die al geprint staan op papier.

Vragen over telemarketing Zuid-Holland?

Wilt u meer weten over telemarketing Zuid-Holland? Of heeft u vragen over de verschillende soorten telemarketing voor uw bedrijf in Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer? Misschien bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van werving en selectie voor uw organisatie in Leiden, Dordrecht of Delft. We vertellen u graag meer! Neem contact met ons op en we helpen u graag verder met telemarketing Zuid-Holland!

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten