Telemarketing Utrecht

Wilt u nieuwe potentiële klanten benaderen, maar kost dit veel tijd om dit zelf te doen? Of bent u op zoek naar telemarketing Utrecht voor uw bedrijf in Utrecht, Amersfoort, Baarn, Houten of Nieuwegein? Dan is Convins de partner waar u naar op zoek bent. We zijn namelijk het verlengstuk van uw organisatie op het gebied van verschillende soorten telemarketing en recruitment. Dit doen we voor verschillende branches in heel Nederland. Denk aan consultancy, advocatuur, werving en selectie of ICT. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden!

Telemarketing: wat is er mogelijk?

Bij Convins zijn er veel verschillende mogelijkheden op het gebied van telemarketing Utrecht. Denk aan leadgeneratie, telefonische acquisitie, service calls, maar ook het actualiseren van adressenbestanden en het doen van klanttevredenheidsonderzoeken. Dankzij al deze mogelijkheden sluiten we aan op uw wensen en behoeften.

De werkwijze voor telemarketing Utrecht

Transparante communicatie staat centraal bij Convins. Deze transparante communicatie voor telemarketing Utrecht wordt gecombineerd met een no cure, no pay principe. U betaalt daarom niet voor de telefonische gesprekken, maar voor de afspraken die u heeft bezocht. Om te weten wat uw wensen en eisen zijn, stellen we vooraf afspraken op waaraan de afspraken moeten voldoen. Dankzij het no cure, no pay principe doen we een stapje extra voor alle klanten, de kwaliteit moet namelijk hoog zijn én hoog blijven. Op deze manier brengt u bezoeken aan potentiële klanten in bijvoorbeeld Amersfoort, Utrecht, Baarn, Nieuwegein en Houten die voldoen aan uw eisen en wensen.

Telemarketing Utrecht is bij Convins dus volledig transparant. Dit voeren we ook door tijdens de samenwerking. Na ongeveer 5 tot 10 gelopen afspraken bespreken we samen of alles naar wens is. Ook hebben al onze klanten toegang tot een klantenportaal, hierin is alle informatie te vinden over gevoerde gesprekken, ingeplande afspraken, maar ook gelopen afspraken en andere waardevolle en relevante informatie.

Vragen over telemarketing Utrecht?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor telemarketing Utrecht door Convins? Of gaat u graag met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag verder en geven u vrijblijvend informatie over onze verschillende diensten.

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten