Telemarketing Overijssel

Zoekt u een partner voor B2B telemarketing Overijssel voor uw bedrijf in Deventer, Hengelo, Kampen of Enschede? Dan is Convins de geschikte partner! We helpen u graag met diverse soorten telemarketing en recruitment. We vertellen u graag hoe we dit doen.

Leadgeneratie

Bij Convins is er op het gebied van telemarketing Overijssel van alles mogelijk. Leadgeneratie is een van de onderdelen waar we ons in specialiseren voor uw bedrijf in Zwolle, Deventer of Almelo. Wilt u graag in gesprek gaan met nieuwe, potentiële klanten? Convins genereert leads voor u: kwalitatieve leads die voldoen aan uw wensen en eisen. U bepaalt vooraf samen met de professionals aan welke criteria een lead moet voldoen. Convins verstaat onder gekwalificeerde leads: organisaties die open staan voor een gesprek over het product of de dienst van uw bedrijf, organisaties die tijd willen vrijmaken voor een afspraak en organisaties waarbij u met de beslisser aan tafel zit.

We merken bij Convins dat steeds dat steeds meer bedrijven aandacht besteden aan leadgeneratie. Het heeft namelijk een positief effect op de financiële ontwikkeling van de ondernemingen. Ook u kunt met uw bedrijf in Zwolle, Deventer, Hengelo of Almelo profiteren van deze manier van klanten benaderen. De voordelen van leadgeneratie zijn onder andere het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf en het stijgen van uw omzet en winst voor uw bedrijf in Kampen en Oldenzaal door middel van telemarketing Overijssel.

Intake voor telemarketing Overijssel

Voordat we aan de slag gaan met telemarketing Overijssel voor uw bedrijf in Oldenzaal, Kampen, Almelo of Zwolle, kijken we tijdens de intake eerst of de dienst van u als klant past bij telemarketing. We werken namelijk graag samen met bedrijven waarvan we weten dat telemarketing aansluit in deze branche. Gaan we een samenwerking aan? Dan kijken we voordat we beginnen naar de verwachte doelen, zodat we van elkaar weten wat de verwachtingen zijn.

Vragen over telemarketing Overijssel?

Heeft u nog vragen over telemarketing Overijssel? Of heeft behoefte aan meer informatie over de verschillende diensten van Convins? Neem dan contact met ons op!

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten