Telemarketing Noord-Brabant

Wilt u leads genereren? Of bent u op zoek naar telemarketing Noord-Brabant voor uw bedrijf in Eindhoven, Cuijk of Breda? Dan is Convins de ideale partner! Wij genereren leads voor u, waarbij we vooraf bepalen aan welke criteria deze leads moeten voldoen. Daarnaast verzorgt Convins ook recruitment en andere soorten telemarketing Noord-Brabant. Dit doen wij voor diverse branches in heel Nederland. Dus of uw bedrijf nu in Boxmeer, Oosterhout, Tilburg of Roosendaal is gevestigd; wij kijken graag wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen om bij te dragen aan groei!

Diverse branches voor telemarketing Noord-Brabant

Bij Convins verrichten we de telemarketing voor talloze bedrijven. Deze bedrijven zijn onder te verdelen in diverse branches. Telemarketing Noord-Brabant is onder andere mogelijk voor consultancy, accountancy, advocatuur, bouw en techniek, ICT en zakelijke dienstverlening. Wij koppelen altijd de juiste telemarketeer aan het juiste bedrijf. Dit doen we om de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen waarborgen. Bent u benieuwd of telemarketing Noord-Brabant ook mogelijk is voor uw branche? Op de pagina met alle branches vertellen we u er graag meer over.

Tijd voor goede gesprekken

We geloven bij Convins niet in belscripts. Waar we wel in geloven, zijn goede gesprekken. Dit zorgt namelijk voor een hogere conversie, maar ook voor leukere gesprekken van beide kanten. We werken daarnaast ook niet met een script omdat onze klant dat zelf ook niet doet. Om de gesprekken zo goed mogelijk te laten verlopen, gebruiken we productinformatiebladen. Hier staat de kern van de propositie van de klant omschreven. Hierop staan bijvoorbeeld de USP’s van uw bedrijf in Boxmeer, Cuijk, Roosendaal of Oosterhout. Het is dan aan de beller om het gesprek in te vullen. Dankzij de productinformatiebladen zijn werknemers wel op de hoogte van de juiste informatie over de klant, zodat de gesprekken wel van hoge kwaliteit blijven.

Vragen over telemarketing Noord-Brabant?

Heeft u nog vragen over de telemarketing Noord-Brabant die Convins verzorgt? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het no cure, no pay principe van Convins? Wilt u bijvoorbeeld weten of Convins kan zorgen voor meer leadgeneratie voor uw bedrijf in Eindhoven, Cuijk, Breda of Boxmeer? Of bent u nieuwsgierig wie uw toekomstige klanten zijn en hoe we deze klanten op een succesvolle manier kunnen benaderen voor uw bedrijf in Oosterhout, Tilburg of Roosendaal? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder!

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten