Telemarketing Groningen

Wilt u graag nieuwe, potentiële klanten benaderen door middel van telemarketing Groningen? Maar heeft u zelf geen tijd om iedereen telefonisch te benaderen voor uw bedrijf in Hoogkerk, Stadskanaal of Delfzijl? Convins helpt u dan graag! Wij zijn het verlengstuk voor uw organisatie voor telemarketing Groningen. Dit doen we voor verschillende branches, zoals ICT, zakelijke dienstverlening, werving en selectie en advocatuur. We vertellen u graag meer over Convins en de diensten voor telemarketing Groningen.

De werkwijze voor telemarketing Groningen

Bij Convins vinden we dat transparantie het belangrijkste is, zowel intern naar onze medewerkers, als extern naar onze klanten. Transparante communicatie gaat gepaard met het no cure, no pay principe dat we hanteren. Dit geldt voor alle soorten telemarketing Groningen, ongeacht de branche of de dienst. No cure, no pay houdt in dat u niet betaalt per telefonisch gesprek, maar alleen voor de afspraken die u heeft bezocht. Voordat we beginnen met bellen en het inplannen van afspraken, stellen we samen regels op waar de afspraken aan moeten voldoen. Dankzij het no cure, no pay principe zetten wij altijd een stapje extra voor de klant. Zo blijft de kwaliteit hoog en bezoekt u alleen afspraken in Winschoten, Delfzijl of Veendam die voldoen aan uw wensen en eisen.

We vinden het bij Convins daarnaast ook belangrijk om tussentijds met elkaar in gesprek te blijven. Zo bespreken we na ongeveer 5 tot 10 gelopen afspraken of alles vanuit uw kant nog naar wens is. Voldoen de afspraken aan uw verwachtingen dankzij telemarketing Groningen? Of moeten we toch een aantal aanpassingen maken in de eisen voor een afspraak in Hoogkerk, Stadskanaal of Hoogezand? Bij Convins hebben alle klanten toegang tot een klantenportaal. In dit portaal vinden zij alle belangrijke informatie rondom de telemarketing Groningen, zoals ingeplande afspraken, gespreksinformatie en andere belangrijke informatie rondom de samenwerking.

De vaste werknemers van Convins

De medewerkers van Convins werken bij ons in loondienst. Binnen de telemarketing is dit uniek. Daarnaast werken we niet met een 0-urencontract. Ook werken er geen studenten met een bijbaan binnen ons bedrijf. Om onze medewerkers enthousiaste medewerkers te binden, bieden we goede arbeidsvoorwaarden aan. Zo is het mogelijk om een contract voor onbepaalde tijd te krijgen, maar is het ook mogelijk om te sporten in de sportschool van Convins.

Betrokkenheid van medewerkers bij verschillende projecten is ook een belangrijk speerpunt binnen Convins. We creëren meer projectbetrokkenheid. Dit doen we doordat medewerkers zich kunnen inschrijven bij projecten van klanten waarbij zij zich betrokken voelen. Dit heeft verschillende voordelen: de gesprekken worden beter zodra een medewerker affiniteit heeft met een klant én de medewerker wordt enthousiast van zijn of haar werk. Ook voor telemarketing Groningen bekijken we welke medewerkers zich betrokken voelen en het beste voor u aan de slag kunnen gaan.

Vragen over telemarketing Groningen?

Heeft u vragen over telemarketing Stadskanaal in Haren, Hoogkerk, Winschoten of Veendam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende branches en de mogelijkheden voor uw bedrijf in Winschoten, Haren of Veendam? Neem dan contact met ons, we helpen u graag!

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten