Telemarketing Gelderland

Zoekt u potentiële, nieuwe klanten, maar komt u er zelf niet aan toe om de klanten te werven? Dan is Convins de partner die u zoekt voor telemarketing Gelderland. Als u op zoek bent naar verschillende soorten telemarketing voor uw bedrijf in Arnhem, Apeldoorn of Nijmegen helpen we u graag verder. Convins is het verlengstuk voor uw organisatie. We zetten recruitment en telemarketing Gelderland in bij diverse branches. Denk hierbij aan zakelijke dienstverlening, accountancy, bouw en techniek en consultancy. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden met telemarketing Gelderland.

Verschillende branches voor telemarketing Gelderland

Bij Convins verrichten we de verschillende telemarketing diensten voor talloze bedrijven. Deze bedrijven zijn onder te verdelen in diverse branches. Telemarketing Gelderland is dus mogelijk voor veel verschillende bedrijven. Of u nu gevestigd bent in Ede, Doetinchem of Arnhem, we gaan graag met u in gesprek om te kijken wat er mogelijk is.

Voordat we voor u aan de slag gaan met telemarketing Gelderland voor uw bedrijf in Arnhem of Apeldoorn, kijken we bij de intake of uw dienst of product past bij telemarketing. We werken graag samen met bedrijven waarvan we weten dat telemarketing effect heeft. Dit is voor beide partijen wel net zo voordelig. Is iedereen enthousiast? Dan stellen we doelen op, zodat we van beide kanten weten wat de verwachtingen zijn.

Tijd voor goede gesprekken

<p>Bij Convins voeren we goede gesprekken. Dit gaat niet gecombineerd met een belscript, want een goed gesprek wordt niet gevoerd aan de hand van een papiertje. Goede gesprekken zorgen voor een hogere conversie én leukere conversaties. Om deze leuke gesprekken zo goed mogelijk te laten verlopen, maken we gebruik van productinformatiebladen. Hierop staat de belangrijkste informatie van de klant omschreven. De beller geeft zelf invulling aan het gesprek en kan de informatie van de productinformatiebladen gebruiken om de gesprekskwaliteit hoog te houden, door de juiste informatie over de klant te geven.</p>

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten