Telemarketing Friesland

Bent u van plan om nieuwe, potentiële klanten te benaderen, maar komt u er niet aan toe om dit zelf te doen? Of bent u op zoek naar telemarketing Friesland voor uw bedrijf in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek? Dan is Convins de partner die u helpt. Convins is namelijk het verlengstuk voor uw organisatie op het gebied van telemarketing en recruitment. Dit doen we voor diverse branches, zoals bouw en techniek, advocatuur, accountancy en consultancy. We vertellen u graag meer over Convins en alle mogelijkheden!

Verschillende branches voor telemarketing Friesland

De bedrijven waar we bij Convins voor werken, zijn onder te verdelen in verschillende branches. Telemarketing Friesland is onder andere mogelijk voor ICT, zakelijke dienstverlening, accountancy, advocatuur en bouw en techniek. We koppelen altijd de juiste telemarketeers aan de juiste branche. Hierdoor waarborgen we de kwaliteit van de dienstverlening. Wilt u weten of telemarketing Friesland ook mogelijk is voor uw branche? Bekijk dan alle informatie over de verschillende branches op de website.

De werkwijze van Convins voor telemarketing Friesland

Transparantie staat voorop bij Convins. Dit gaat samen met het no cure, no pay principe dat we bij alle klanten hanteren. Dit geldt dus voor alle soorten telemarketing Friesland. Wat betekent no cure, no pay? U betaalt niet per telefonisch gesprek, maar alleen voor de afspraken die u heeft bezocht. Wij geven u dus het voorzetje, zodat u kunt scoren. Vooraf stellen we samen een lijst met afspraken op, waaraan de afspraken die we voor u inplannen moeten voldoen. We doen graag een stapje extra voor onze klanten, hierdoor blijft de kwaliteit hoog. Zo bezoekt u afspraken die voldoen aan uw eisen en wensen.

In de tussentijd blijven we met elkaar in gesprek. We horen na ongeveer 5 tot 10 gelopen afspraken van u of alles naar wens is. Voldoen de gelopen afspraken aan uw wensen voor de telemarketing Friesland? Of moeten we toch een aantal aanpassingen maken? U heeft altijd toegang tot het dashboard. Hierin ziet u gemaakte afspraken, afspraken die gelopen zijn, maar ook andere belangrijke informatie over onze samenwerking.

Meer informatie over telemarketing Friesland?

Heeft u vragen over de verschillende soorten telemarketing Friesland? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? We geven u graag meer informatie hoe we meer uit uw leadgeneratie kunnen halen voor uw bedrijf in Drachten, Leeuwarden, Sneek of Heerenveen. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten