Telemarketing Flevoland

Bent u op zoek naar nieuwe, potentiële klanten? Of wilt u voor uw bedrijf in Zeewolde, Urk of Biddinghuizen gebruik maken van onze diensten als marketingacties, het opvolgen van beursleads en mailings of telefonische acquisitie? Dan bent u bij Convins aan het juiste adres! We verzorgen recruitment en verschillende soorten telemarketing Flevoland. Dit doen we voor diverse branches in Nederland. Of uw bedrijf nu in Lelystad, Almere of Biddinghuizen is gevestigd: wij dragen graag bij aan de groei van uw bedrijf! We vertellen u graag meer.

Recruitment én telemarketing Flevoland

Bij Convins bieden we veel verschillende diensten aan op het gebied van telemarketing Flevoland. Onze getrainde en ervaren telemarketeers verzorgen kwalitatieve leadgeneratie voor uw bedrijf. We benaderen klanten op de juiste manier. Daarnaast is het ook mogelijk om recruitment te laten verzorgen door Convins voor uw bedrijf in Dronten, Emmeloord en Almere. We werven en selecteren kandidaten die geknipt zijn om te werken voor uw organisatie.

Meer dan 55 vaste medewerkers

Bij Convins werken we alleen met vaste medewerkers in eigen loondienst. We werken daarom niet met een 0-urencontract of met studenten bij Convins werken met een bijbaan. We bieden onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers graag een vast contract aan. Binnen de telemarketing is dit uniek. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat alle medewerkers zich betrokken voelen bij de projecten waarvoor zij werken. We waarborgen de kennis van onze medewerkers door meer project betrokkenheid te creëren. Dit doen we door medewerkers in te laten schrijven voor projecten die zij interessant vinden. Wij kunnen op die manier zien waar hun voorkeur naar uitgaat. Ook voor telemarketing Flevoland zien we dus waar de voorkeuren en talenten van de medewerkers liggen. Dit is zowel voor Convins als voor de medewerkers prettig.

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten