Service calls

Telemarketing
No Cure, No Pay

Service Calls

Heeft uw bedrijf monteurs in de buitendienst die regelmatig langsgaan bij consumenten? Dan helpt Convins u graag door middel van service calls.  Als uw medewerkers voor een dichte deur komen te staan is dat namelijk niet alleen zonde van de verloren tijd. Ook extra kosten, een inefficiënte werkwijze en zelfs belemmering van de groei van uw bedrijf kunnen hieruit voortvloeien. Voorkom dat uw medewerker kostbare tijd verliest. Onze specialisten hebben ervaring in verschillende branches als; bouw & techniek, accounancy, zakelijke dienstverlening, online marketing en vele andere branches. Convins heeft de ervaring en expertise in huis om u deze zorg te ontnemen met een complete planningsdienstverlening voor uw bedrijf. De specialisten van telemarketingbureau Convins doen dat door afspraken met consumenten te plannen en bevestigen én door deze consumenten voorafgaand aan een afspraak te bellen. Zo weet u zeker dat uw monteurs niet voor een dichte deur komen te staan. Hierdoor kan het inzetten van deze planningsdienstverlening – en daarmee de service calls – uw organisatie veel geld besparen. Neem voor meer informatie contact met ons op! Of bekijk onze andere telemarketing diensten zoals ondersteunen bij telefonische acquisitie of leadgeneratie.
Convins sfeer 4
Convins medewerker 10
Convins sfeer 5

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers