Outbound telemarketing 

Klanten zelf benaderen via de telefoon? Dat kan! In dat geval wordt er gesproken van outbound telemarketing. Dit kunt u helemaal zelf doen, maar ook laten uitbesteden aan een professioneel bedrijf. Deze telemarketeers zullen vervolgens volgens een bepaald script uw prospect bellen en een afspraak inplannen. Bij telemarketingbureau Convins kunt u terecht voor outbound telemarketing. Echter vinden wij het belangrijk om ons niet per se aan een belscript te houden, maar een inhoudelijk gesprek te voeren met de prospect. Op deze manier wordt het een echt telefoongesprek en is het makkelijker om een klant binnen te halen en voor u een afspraak in te plannen. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij vertellen hier meer over de mogelijkheden van outbound telemarketing.

Onze outbound telemarketing service

Bij Convins vinden we het belangrijk dat we inhoudelijke gesprekken voeren bij outbound telemarketing. Voordat we van start gaan, komen we daarom eerst langs bij uw bedrijf voor een kennismakingsgesprek. We inventariseren dan samen de propositie en het marktsegment. Ook bepalen we de branches en bedrijven die we kunnen benaderen. Hoe we te werk gaan met het voeren van de gesprekken bij outbound telemarketing, vertellen we u graag.

Outbound telemarketing bij Convins vindt niet plaats met een belscript. Door middel van open gesprekken zijn we een verlengstuk van uw organisatie. Hierdoor creëren we betrokkenheid en zijn de gesprekken leuker. De prospect is namelijk eerder geïnteresseerd, waardoor we meer afspraken voor u kunnen inplannen door middel van outbound telemarketing.

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten