Outbound Telemarketing

Telemarketing
No Cure, No Pay

Outbound telemarketing

Klanten zelf benaderen via de telefoon? Dat kan! In dat geval wordt er gesproken van outbound telemarketing. Dit kunt u helemaal zelf doen, maar ook laten uitbesteden aan een professioneel bedrijf. Deze telemarketeers zullen vervolgens volgens een bepaalt script uw prospect bellen en een afspraak inplannen. Bij telemarketingbureau Convins kunt u terecht voor outbound telemarketing. Echter vinden wij het belangrijk om ons niet per se aan een belscript te houden, maar een inhoudelijk gesprek te voeren met de prospect. Op deze manier wordt het een echt telefoongesprek en is het makkelijker om een klant binnen te halen en voor u een afspraak in te plannen. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij vertellen hier meer over de mogelijkheden van outbound telemarketing.

Outbound telemarketing voor bedrjiven

Outbound telefonische verkoop biedt uw bedrijf veel voordelen en is daarom echt iets wat u in overweging moet nemen. Door het directe contact met de klant wordt er vaak meteen gesproken over de verkoop van de producten of diensten, waardoor de klant sneller overtuigd is. Aan de hand van de reactie van de prospect kunt u uw strategie nog wijzigen, om zo alsnog de klant binnen te halen. Als u telefonische acquisitie overlaat aan de professionals van Convins, zult u versteld staan van de resultaten. Door de inhoudelijke gesprekken zal de prospect snel geïnteresseerd zijn in meer informatie. Daarna is het nog een kwestie van de klant binnenhalen en een gesprek inplannen.

No cure no pay

Ziet u outbound telesales voor uw bedrijf wel zitten? Wij raden aan om dan even contact op te nemen met onze professionals. Wij kunnen u namelijk meer vertellen over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Daarbij bieden wij u de no cure no pay methode, waarbij u pas betaald wanneer wij een afspraak voor u hebben geregeld. Wij zitten graag met u om de tafel om de doelen te bepalen en de strategie vast te leggen om zo optimaal rendement te behalen. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of laat uw telefoonnummer achter. Bekijk ook onze andere telemarketing diensten zoals leadgeneratie

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers