Leadopvolging uitbesteden

Telemarketing
No Cure, No Pay

Leadopvolging uitbesteden

Voor iedere organisatie zijn nieuwe klanten van belang. Vaak is de vraag alleen: waar vind ik ze en hoe bereik ik ze? Telemarketingbureau Convins beantwoordt deze vragen graag voor u. Als het aankomt op sales en marketing zijn wij de specialist waar u naar op zoek bent. Wij beschikken over alle kennis en kunde om de fungeren als verlengstuk van uw sales- en marketingafdeling. Telemarketing is onze passie en we nemen u dit graag uit handen om uw organisatie te laten groeien. Bij Convins weten we dat een lead pas waardevol is als u er daadwerkelijk iets aan heeft. Wij werken daarom volgens een no cure no pay principe. Dit betekent dat u past hoeft te betalen als we een gesprek voor u geregeld hebben met iemand die beslissingsbevoegd is. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige afspraken. Wilt u leadopvolging uitbesteden aan echte professionals? Convins helpt u verder.

Dit kunnen we voor u betekenen

Convins heeft enkel echte professionals in dienst. Zij voeren natuurlijke gesprekken met prospects. Belscripts zijn dus niet aan de orde. Wij zorgen ervoor dat uw klanten bereikt worden zodat u een optimaal rendement behaald. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Maken van bezoekersafspraken;
  • Opvolging van mailings;
  • Opvolging van beursleads;
  • Uitnodigen van relaties/prospects;
  • Het doen van onderzoek middels enquêtes;
  • Servicecalls voeren;
  • Bijhouden van uw database.

De voordelen van Convins

Hebben we uw interesse gewekt?

Er zit een groot verschil tussen bruto en netto conversie. Talloze bedrijven kunnen lange lijsten beloven, maar dit wil niet zeggen dat dit waardevolle leads zijn waar u iets aan heeft. Wij verzekeren u wel van kwalitatieve leads. Convins gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wij zijn tevens internationaal inzetbaar dankzij onze vestigingen in Nederland en Duitsland en onze native speakers in diverse andere Europese landen. Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. We vertellen u graag meer over onze diensten en alle voordelen die gepaard gaan met leadopvolging uitbesteden aan Convins.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers