No cure – no pay

Leadgeneratie uitbesteden

Voor iedere organisatie zijn nieuwe klanten van belang. Het kan lastig zijn om nieuwe klanten te vinden en te bereiken. Telemarketingbureau Convins beantwoordt deze vragen graag voor u. Als het aankomt op sales en marketing zijn wij de specialist die u zoekt. We beschikken over alle kennis en kunde om te fungeren als vraagstuk van uw sales- en marketingafdeling.

Wat is leadopvolging?
De meeste sales- of marketing professionals hebben regelmatig met leads of leadopvolging te maken. Verkopers hebben de term vast wel eens gehoord, maar wat is leadopvolging precies? Een lead is een potentiële klant: iemand die interesse heeft in uw bedrijf. Als organisatie wil je deze klant uiteraard binnenhalen. Dit binnenhalen wordt leadopvolging genoemd. Met leadopvolging probeert u om de leads binnen te halen als klant.

Een koude lead is iemand waarmee nog nooit contact is geweest, bijvoorbeeld iemand die interesse toont via de website en daar contactgegevens achterlaat. Als deze lead na de leadopvolging interesse blijft houden, is het een warme lead. Een warme lead is iemand die u bijvoorbeeld al heeft gesproken op een beurs. Ook bij warme leads kan leadopvolging ook worden ingezet. Bij Convins is ook B2B leadopvolging mogelijk. Dit is afhankelijk van uw wensen.

 

 

De voordelen van Convins

  • Jarenlange ervaring
  • Deskundige medewerkers
  • Leadgeneratie op maat
  • Professionele ondersteuning
  • Kwalitatieve leads
  • Telefonische aquisitie

Hebben we uw interesse gewekt?

Er is een groot verschil tussen bruto en netto conversie. Talloze bedrijven beloven lange lijsten, maar dit wil niet zeggen dat dit waardevolle leads zijn waar u iets aan heeft. Wij verzekeren u wel van kwalitatieve leads. Convins gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. We zijn tevens internationaal inzetbaar dankzij de native speakers die diverse talen spreken, waaronder Engels, Duits en Frans. Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Bail of mail ons gerust. We vertellen u graag meer over onze diensten en alle voordelen die gepaard gaan met leadopvolging uitbesteden aan Convins.

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten