Inbound telemarketing

Telemarketing
No Cure, No Pay

Inbound telemarketing

Ondanks dat koude acquisitie eigenlijk erg outbound is, kan het ook gezien worden als inbound telemarketing. Maar wat is nou precies inbound telemarketing? Bij inbound telemarketing is het allereerste contactmoment met de potentiële klant al geweest. De prospect neemt namelijk zelf contact op. Er is eventueel een afspraak gemaakt om een belafspraak in te plannen. Dit is in tegenstelling tot outbound telemarketing, want daarbij wordt er direct contact opgenomen met de prospect om te verkopen. Meer weten over inbound telemarketing? Wij vertellen het u hier!

Hoe werkt inbounds telemarketing?

Maar hoe werkt deze inbound telesales dan precies? U heeft bijvoorbeeld een advertentie op de televisie gezien en u wilt hier meer over weten? In dat geval kunt u zelf naar meer informatie vragen bij het desbetreffende bedrijf of de klantenservice. In dit geval kan dat dus ook een telemarketing bureau zijn die alle telefoontjes op zich nemen. Er wordt meer informatie geven over de mogelijkheden van het bedrijf en eventueel ook iets verkocht. Een voorbeeld van inbound telemarketing is dus ook de klantenservice die alle inkomende telefoontjes verwerkt.

Een strak verhaal

Een goed verhaal is erg belangrijk bij telemarketing. Er moet namelijk telefonisch verkocht worden of een afspraak worden ingepland. Als uw verhaal dus niet klopt, wordt dit een stuk moeilijker. Het is dus van tevoren erg belangrijk dat u weet wat u wilt vertellen. Bepaal een aantal doelen, stel een strategie vast en haal rendement uit inbound telemarketing. Telemarketingbureau Convins kan u helpen bij telemarketing.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over inbound telemarketing? Wij kunnen u meer informatie geven over telemarketing en u daarbij voorzien van een persoonlijk advies. Laat uw telefoonnummer achter op onze website via de bel-mij-terug-button of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij voorzien u binnenkort. Bekijk ook onze andere telemarketing diensten zoals het ondersteunen bij telefonische acquisitie of leadgeneratie

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers