YoungHunters

Recruitment

– YoungHunters

Van commercieel talent zonder verkoopervaring tot zelfstandig accountmanager binnen een bedrijf: Convins Recruitment is een kweekvijver voor jonge, getalenteerde personen met ambitie. Deze YoungHunters kunnen ervaring opdoen in leadgeneratie en verkooptechnieken om uiteindelijk voor één van de Convins-klanten aan de slag te gaan.

Salesprofessionals van Convins kunnen bijvoorbeeld ingezet worden bij klanten als zij kampen met tijdelijke drukte of een tekort aan accountmanagers. Zo zijn klanten van Convins altijd verzekerd van genoeg mankracht voor het opvolgen van interessante leads en kunnen jonge talenten zichzelf optimaal ontwikkelen.

Het YoungHunters project geeft jonge starters de kans om, met de juiste trainingen en coaching, binnen een periode van één jaar aan de slag te kunnen als accountmanager buitendienst. Veel commerciële talenten worden na hun afstuderen op een binnendienstfunctie gezet waar ze administratieve werkzaamheden uitvoeren en wel 3 tot 5 jaar blijven zitten. Een verspilling van het talent, vindt Convins.

Voor wie?

Commerciële toppers met grote ambities en een afgeronde MBO-4 opleiding of hoger kunnen zich aanmelden voor het YoungHunters project. De vier beste kandidaten zullen worden uitgenodigd voor het algemene traject, dat elke eerste van de maand start. In eerste instantie wordt de kandidaat aangenomen voor een periode van 7 maanden waarvan 1 maand proeftijd. In deze maanden volgen de kandidaten trainingen, doen ze praktijkervaring op en worden ze gecoacht. Aan het eind van het traject worden ze voorgesteld aan verschillende opdrachtgevers.

Is er een klik, dan volgt er een proeftijd en uiteindelijk een overdracht van de kandidaat van Convins naar de opdrachtgever. Hij of zij zal binnen die organisatie een functie krijgen waarvoor de kandidaat is getraind binnen het YoungHunters project.

Exclusief

Bij het exclusieve traject wordt er vanuit de behoefte van de opdrachtgever een specifieke kandidaat gezocht. Denk hierbij aan opdrachtgevers in branches als Automotive, ICT, Telefonie, Techniek en Industrie. Het YoungHunters project vertaalt de specifieke behoefte van de opdrachtgever in een zoektocht naar de juiste kandidaat.

Anders dan bij het algemene traject, gaat de kandidaat bij het exclusieve traject minimaal één dag per week bij de opdrachtgever aan het werk om daar de specifieke kennis van het product of de dienst op te doen. De andere vier dagen zal de kandidaat hetzelfde traject volgen als de kandidaten van het algemene traject.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
8 jaar ervaring
62720 aangeleverde leads
42 medewerkers

Blogs

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de wereld van marketing en sales? Lees de blogs van Convins over interessant nieuws uit de branche.

4 redenen op telemarketing uit te besteden

Telemarketing uitbesteden of zelf regelen? Een outbound of in-house telemarketeer? That’s the question! Vaak lijkt het goedkoper om

Lees meer »

Een goed beheerde salespijplijn

De beste indicator van de gezondheid van uw bedrijf en dé plek om uw deals te zien is

Lees meer »

Voordelen van marketing automation

Wellicht heeft u er al iets over gehoord: online sales en marketing automation. Niet? Wij vertellen u er

Lees meer »

Is verkopen te leren?

Het is een vraag die we regelmatig horen. Een goede verkoper is continu op zoek naar kansen op

Lees meer »

Training over telefonische acquisitie van Convins

In veel gevallen wordt het eerste contact met een prospect via de telefoon gelegd, maar telefonische acquisitie heeft

Lees meer »

Telefonisch acquisitie. Hoe doe je dat?

Heeft u moeite met koude acquisitie? In feite bepalen de eerste 20 tot 30 seconden het verloop van

Lees meer »