Nieuw personeel zoeken: hoe doet u dat

Nieuw personeel zoeken: hoe doet u dat

Als het goed gaat met uw bedrijf, heeft u waarschijnlijk binnenkort nieuw personeel nodig. DE zaken gaan goed en de werkzaamheden worden alsmaar meer. Tijd om nieuw personeel aan te nemen! Maar hoe zoekt u nou precies het juiste personeel en wanneer weet u wanneer er een match is? In deze zoektocht gaat veel tijd zitten, dus daarom biedt Convins u een goede oplossing. Wij kunnen namelijk deze hele zoektocht op ons nemen. Wij nemen graag recruitment voor u uit handen. Meer weten over het zoeken naar nieuw personeel? Lees dan verder in dit blog.

Convins als partner

Convins pakt graag recruitment voor u op. Maar hoe doen wij dat precies? Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten wat voor persoon er gezocht wordt. Maak daarvoor een profielschets, zodat iedereen hiermee gematcht kan worden. Hierdoor weet iedereen wat er verwacht wordt van de nieuwe werknemers en zijn de volgende stappen een stuk duidelijker. Het is ook belangrijk dat uw bedrijf gepositioneerd wordt, zodat het hele plaatje klopt. Als dit allemaal compleet is kunnen we personen matchen met het bedrijf en de profielschets.

Een gesprek inplannen

Wij zoeken natuurlijk alleen de beste mensen en zetten daarvoor een extra stapje. Wij nemen contact met potentiele kandidaten en voeren een persoonlijk gesprek met deze kandidaten. 100% inzet is wat u van ons kunt verwachten. Is er een match van beide kanten? Dan plannen wij een gesprek voor u in! Het enige wat u nog hoeft te doen is een eerste kennismakingsgesprek te voeren. Wij werken volgens een no cure no pay manier, waardoor u pas hoeft te betalen wanneer een afspraak ingepland staat. Genoeg redenen voor ons om écht ons best te doen in de zoektocht naar nieuw personeel.

Neem contact op met Convins!

Ziet u het wel zitten dat Convins personeel voor u gaat zoeken? Op deze manier kunt u zich blijven focussen op uw eigen werkzaamheden. Vraag nu een voorstel aan voor een samenwerking op het gebied van recruitment (maar ook op gebied van telemarketing) en wij helpen u graag verder! Laat uw gegevens achter via onze website en wij nemen contact met u op!