Recruitment

Convins Marketing & Sales
Uw professional van lead tot deal

Convins Recruitment

Commerciële talenten met grote ambities: ze zijn er genoeg in de saleswereld. Helaas is er voor deze pas afgestudeerde starters vrijwel nooit plek voor een uitdagende functie in de buitendienst van een grote organisatie. Vaak krijgen ze een functie in de binnendienst toegewezen met administratieve taken, waar ze soms wel twee tot drie jaar blijven zitten. Zonde!

Convins Recruitment gaat de ‘verspilling’ van commercieel talent tegen met het YoungHunters project. Binnen een jaar ontwikkelt de YoungHunters organisatie jonge starters tot geschikte kandidaten voor een uitdagende salesfunctie bij bedrijven in de koffie-, ICT/telecom-, Automotive-, facilitaire-, technische- of industriële branche.

Het YoungHunters project van Convins Recruitment speelt in op de behoeftes van opdrachtgevers en trends in de markt. Salesafdelingen van grotere organisaties verrijken met jong commercieel talent dat voor hen de perfecte aanvulling vormt is daarbij het doel. Zo voorziet Convins Recruitment haar klanten in de salestalenten die nodig zijn voor succesvolle leadgeneratie, opvolging en bedrijfsgroei.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Convins in cijfers:

9.0 als beoordeling
7 jaar ervaring
1139 tevreden klanten
42 medewerkers

Blogs

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de wereld van marketing en sales? Lees de blogs van Convins over interessant nieuws uit de branche.

Voordelen van marketing automation

Wellicht heeft u er al iets over gehoord: online sales en marketing automation. Niet? Wij vertellen u er

Lees meer »

Is verkopen te leren?

Het is een vraag die we regelmatig horen. Een goede verkoper is continu op zoek naar kansen op

Lees meer »

Training over telefonische acquisitie van Convins

In veel gevallen wordt het eerste contact met een prospect via de telefoon gelegd, maar telefonische acquisitie heeft

Lees meer »

Telefonisch acquisitie. Hoe doe je dat?

Heeft u moeite met koude acquisitie? In feite bepalen de eerste 20 tot 30 seconden het verloop van

Lees meer »