Recruitment

Telemarketing
No Cure, No Pay

Convins Recruitment

U bent op zoek naar professionals?

Wij van Convins Recruitment zijn in staat om uw droomkandidaten te vinden en deze in te plannen voor een telefonische intake of een afspraak bij u op het kantoor of op het project

Vanuit Convins Recruitment zijn wij in het bezit van alle benodigde bronnen om uw nieuwe collega’s te vinden en om de juiste kandidaten enthousiast te maken. Uiteindelijk draait het om de persoonlijke klik tussen uw organisatie en de voorwaarden. Hoe transparant is het om alleen af te rekenen per gekwalificeerde intake of sollicitatie. Dat kan bij Convins Recruitment.

Wij vragen geen W&S fee’s en zijn heel bewust geen uitzendbureau. Wij houden ons overdag en in de avonduren bezig met het benaderen van kandidaten waarbij de profielschets van tevoren is vastgelegd.

Rob Voss Foto Convins 16
Rob Voss Foto Convins 14

Voorstel aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
62720 aangeleverde leads
46 medewerkers