Lead generation b2b

Convins
No Cure, No Pay Telemarketing

Lead generation b2b

Verhogen lead generation b2b met Convins

Wilt uw lead generation in b2b verhogen? Maak kennis met Convins, dé specialist in telemarketing. Anno 2015 vormt gebrek aan tijd, budget en middelen de grootste hindernis bij effectieve lead generatie. Met Convins hoeft dit niet langer een obstakel te zijn! Wij nemen al uw zorgen uit handen en regelen afspraken voor u met de beslissers van bedrijven.

Waarom Convins voor meer lead generation in b2b?

Waarom moet u kiezen voor Convins? Daar zijn genoeg redenen voor op te noemen. Ten eerste werken wij met ervaren professionals, zodat wij u kunnen verzekeren dat onze medewerkers de kennis en kunde in huis hebben om te werken als verlengde van uw sales & marketing afdeling. Daarnaast zijn wij internationaal inzetbaar, met onze vestigingen in Apeldoorn, Utrecht en Düsseldorf, en onze native speakers in diverse andere plekken in Europa. Tot slot doen wij niet aan belscripten, omdat wij ervan overtuigd zijn dat het van belang is om een inhoudelijk gesprek te voeren, waarbij sprake is van tweerichtingsverkeer. Dat verhoogt de effectiviteit en resulteert in nog meer leads!

No cure no pay bij Convins

Maar dat is nog niet alles. Bij Convins gaan we namelijk uit van een no cure, no pay constructie. Dat houdt in dat u niets betaald totdat wij een afspraak hebben geregeld met iemand die beslissingsbevoegd is! Wij bieden de volgende diensten aan:
  • Maken van bezoekersafspraken;
  • Opvolging van beursleads;
  • Opvolging van mailings;
  • Het doen van onderzoek middels enquêtes;
  • Bijhouden van uw database;
  • Uitnodigen van relaties/prospects;
  • Servicecalls voeren.

Meer info of direct een offerte aanvragen

Bent u benieuwd hoe Convins u kan helpen bij meer lead generation in b2b? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Direct vrijblijvend een offerte aanvragen kan ook. Vul ons contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij Convins is uw telemarketing in goede handen!

COntinue stroom leads

Convins genereert het voor u! Geheel via een unieke ‘No cure, No Pay’ principe. Met leadgeneratie door Convins wordt uw sales-pijplijn weer gevuld met waardevolle leads.

no cure, no-pay?

Onder gekwalificeerde leads verstaat Convins het volgende: afspraken met organisaties die open staan voor een gesprek over het product dat of de dienst die uw bedrijf aanbiedt, die daar tijd voor vrij willen maken en waar u als gesprekspartner ook echt met de beslisser aan tafel komt te zitten. U betaalt dan ook alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant.

Echte gesprekken. Geen belscripts

Het personeel van Convins bestaat uit vaste mensen met verstand van zaken. De leads die Convins voor u belt worden dus te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te verkrijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects. Ook biedt Convins u inzicht in de DMU (Decision Making Unit) van uw klanten.

Daarom kiezen zij voor Convins

No cure, No pay

U betaalt alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is. Dit no-cure-no-pay principe maakt Convins onderscheidend en transparant

Geen Belscripts

De leads die Convins voor u belt worden te woord gestaan door echte gesprekspartners die de juiste vragen stellen, om zo inzicht te verkrijgen in de behoeften en toekomstige investeringen van uw prospects.

Kwalitatieve leads

Convins gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Want veel afspraken maken is niet moeilijk, maar een afspraak is nog geen gekwalificeerde lead.

Facturatie achteraf

U betaalt  alleen voor een kwalitatief goede afspraak én pas nadat de afspraak gelopen is., waarbij u met de beslisser aan tafel heeft gezeten.

Getraind personeel

Vast en ervaren personeel, een ijzersterke mentaliteit, up-to-date kennis van de sales- en marketingwereld en kantoren in binnen- én buitenland.

Convins ontzorgd

Convins ontzorgd op gebied van marketing en sales met de business units Teleservices, Training & Coaching, Recruitment en Consultancy & Outsourcing.

 Uw salesteam kan aan de slag!

1. Neem contact op

Via contact formulier of telefoon en geef aanvullende informatie.

2. Ontvang offerte

Op basis van uw informatie sturen wij een persoonlijke offerte.

3. Aan de slag

We bepalen samen uw gewenste klanten en doelstellingen en gaan aan de slag!

4. afspraken ingepland

Uw afspraken worden ingepland en we zullen u pas een factuur sturen, nadat uw afspraak is afgerond.

Wat zeggen onze klanten?

Learning techniques to banish negative emotions and the distractions surrounding us in a consumer society which take me off the path to life.

Bill Gates - Microsoft

I’ve been helped immensely just by reading the first chapter. I embrace the focus on living the Stoic philosophy and more.

john doe - Teradata

Direct contact opnemen?

Vul het formulier in of bel naar: +31 55 36 65 771

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen