Klanten werven

Telemarketing
No Cure, No Pay

Klanten werven

Verkoop stimuleren, dat is wat u wilt als bedrijf. Wij weten net zo goed als u dat de juiste prospects van grote toegevoegde waarde zijn voor u. De vraag is vaak: Hoe pak ik dit het beste aan? Convins helpt u hier graag bij. Door onze teleservice in te zetten werven wij nieuwe klanten voor u. Bij ons werken alleen ervaren en hoogopgeleide medewerkers. Zij hebben een ijzersterke mentaliteit en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en sales. Wij helpen u door onze kennis en kunde de juiste klanten te bereiken.

Bruto en netto conversie

Tussen bruto en netto conversie zit een wezenlijk verschil. Laat u niet verleiden door organisaties die u snel lange lijsten met nieuwe klanten beloven. Het gaat om de netto conversie. Iedereen heeft na een telefonische aankoop recht op 14 dagen bedenktijd en precies dit proces kan u veel geld kosten. De bestelprocedure dient stopgezet te worden. Daarnaast is het moeilijker om een klant die geannuleerd heeft weer aan boord te krijgen. Convins gaat niet voor de bruto conversie, netto telt voor ons.

Waarom kiezen voor Convins?

  • Jarenlange ervaring
  • Deskundige medewerkers
  • Leadgeneratie op maat
  • Professionele ondersteuning
  • Kwalitatieve leads

Neem contact met ons op

Of u nu een grote of kleine onderneming heeft, goede verkoopresultaten zijn van belang voor iedereen. Wij brengen voor u in kaart welke prospects er positief tegenover uw acties staan. Ook vertellen we u waar u uw doelgroep kunt vinden. Voor een actieve marketing en salespartner bent u bij ons aan het juiste adres. U bent bij ons rekenen op een complete dienstverlening. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers