Klanten werven

Telemarketing
No Cure, No Pay

Klanten werven

Verkoop stimuleren, dat is wat u wilt als bedrijf. Wij weten net zo goed als u dat de juiste prospects van grote toegevoegde waarde zijn voor u. De vraag is vaak: Hoe pak ik dit het beste aan? Telemarketingbureau Convins helpt u hier graag bij. Door onze teleservice in te zetten werven wij nieuwe klanten voor u. Bij ons werken alleen ervaren en hoogopgeleide medewerkers. Zij hebben een ijzersterke mentaliteit en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en sales. Wij helpen u door onze kennis en kunde de juiste klanten te werven. Door onze unieke en specialistische aanpak garanderen wij een hoog slagingspercentage.

Nieuwe klanten werven: bruto – netto

Bij Convins staat kwaliteit boven kwantiteit. Tussen bruto en netto conversie zit namelijk een wezenlijk verschil. Laat u niet verleiden door organisaties die u snel lange lijsten met nieuwe klanten beloven. Het gaat om de netto conversie. Iedereen heeft na een telefonische aankoop recht op 14 dagen bedenktijd en precies dit proces kan u veel geld kosten. De bestelprocedure dient stopgezet te worden. Daarnaast is het moeilijker om een klant die geannuleerd heeft weer aan boord te krijgen. Convins gaat niet voor de bruto conversie, netto telt voor ons. Onze activiteiten zijn altijd toegespitst op uw uitdagingen.

Waarom via Convins?

  • Jarenlange ervaring
  • Deskundige medewerkers
  • Leadgeneratie op maat
  • Professionele ondersteuning
  • Kwalitatieve leads

Klanten werven b2b

Nieuwe klanten werven b2b kan een hele opgave zijn, het vergt tijd en aandacht. Het is belangrijk dat de juiste boodschap bij de juiste doelgroep terecht komt. Daarbij is het ook belangrijk dat u een aantrekkelijk aanbod heeft waardoor u b2b klanten kunt werven. Daarom kunt u klanten werven b2b het beste uitbesteden aan een betrouwbare partij zoals Convins. Alleen prospects genereren is niet voldoende, de tweede stap is klantacquisitieproces. Wanneer potentiële klanten bereid zijn om tot koop over te gaan is sales aan de beurt. Met de juiste telemarketing strategie kunt u klanten binnenhalen en resultaten behalen.

Nieuwe klanten werven b2b?

Of u nu een grote of kleine onderneming heeft, goede verkoopresultaten zijn van belang voor iedereen. Wij brengen voor u in kaart welke prospects er positief tegenover uw acties staan. Ook vertellen we u waar u uw doelgroep kunt vinden. Voor een actieve marketing en salespartner bent u bij ons aan het juiste adres. U bent bij ons rekenen op een complete dienstverlening. Verschillende bedrijven zoals Nestlé, NS-stations en Dekra gingen u voor en hebben de voordelen van onze aanpak ondervonden. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers