Opvolgen beursleads en mailings

Convins Marketing & Ventes

No cure – No Pay teleservices

De opvolging van beursleads zorgt doorgaans voor extra drukte binnen uw salesteam. Deze drukte kan ervoor zorgen dat niet alle leads die voortkomen uit een beurs adequaat worden opgevolgd. Convins helpt u graag bij het nabellen van de contacten die u op beurzen hebt opgedaan. Zo blijven uw prospects geïnformeerd en geïnteresseerd en worden er indien gewenst afspraken voor uw accountmanagers geregeld. Ook bij mailings geldt dat een goede opvolging de respons aanzienlijk verhoogt. Direct mail is een krachtig en veelgebruikt medium, maar niet iedereen zal direct reageren. Geen tijd voor het lezen van de mailing, nog even overleggen met een collega, het onderwerp speelt niet direct; er zijn diverse redenen te noemen voor de lage respons op uw direct mail. Schakelt u de professionals van Convins in voor het opvolgen van uw mailings, dan bent u verzekerd van een minimale conversie van 4-6%. Aan de hand van gestructureerde telefoongesprekken gaat Convins te werk. Zo wordt de reactie van de betreffende persoon gepeild en wordt de volgende stap (afspraak maken, documentatie verzenden, etc.) voorbereid. Het is vanzelfsprekend dat u deze opvolging niet aan het toeval wilt overlaten. De gedreven professionals van Convins gaan graag aan de slag met uw uitdaging, zodat u het optimale rendement uit een (vak)beurs en uw mailings kunt halen.

Demander un devis

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Les clients satisfaits de Convins

Les professionnels entraînés de Convins saisissent volontiers tous les défis avec les deux mains. Les sociétés ci-dessous vous ont précédé et ont connu de grands avantages du service dévoué de Convins Marketing & Sales.

Vous souhaitez recevoir un devis gratuit? Veuillez laisser vos coordonnées et les professionnels de Convins vous contacteront dès que possible.

Demande de devis

Convins en chiffres

9.0 Évalué
7 Années d'expérience
1139 Clients heureux
42 des employés

Blogs

Voulez-vous rester informé sur les développements réels dans le monde du marketing et des ventes? Lisez les blogs de Convins sur les nouvelles intéressantes du secteur.