Opleiden en begeleiden accountmanagers

Convins Marketing & Sales

Your professional from lead to deal

Van een lead een deal maken: hoe gaat dat in zijn werk? Het verkoopproces van een product of dienst stopt niet bij het genereren van succesvolle leads. Integendeel; daar begint het pas! Convins genereert daarom niet alleen een continue stroom kwalitatieve leads voor u, maar begeleidt uw accountmanagers ook in het verkoopproces dat daarna van start gaat.
Voor het gewenste eindresultaat is het van belang dat accountmanagers en vertegenwoordigers beschikken over de juiste salesingrediënten en tactieken én de nodige tips en trucs kennen. Tijdens de effectieve verkooptrainingen van Convins komen alle belangrijke aspecten voor het verkopen van uw product of dienst aan bod.
Tussen leadgeneratie en het sluiten van een deal liggen heel wat stappen die, als ze op de juiste manier gezet worden, uiteindelijk zeer waardevolle resultaten kunnen opleveren voor uw organisatie. De opleiding en begeleiding van Convins zorgt ervoor dat u alles kunt halen uit de leadgeneratie die u ofwel zelf heeft gegenereerd, ofwel door Convins is gerealiseerd.

Voorstel aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

The satisfied customers of Convins

The driven professionals of Convins gladly grab any challenge with both hands. The companies below preceded you and experienced great advantages from the devoted service of Convins Marketing & Sales.

Want to receive a free quotation? Please leave your details and the professionals of Convins will contact you as soon as possible.

Request quotation

Convins in figures

9.0 as ranking
2009 founding year
1139 satisfied clients
46 employees