Het opvolgen van beursleads

Het opvolgen van beursleads

Heeft u recentelijk met uw bedrijf op een beurs gestaan en heeft dat voor veel leadgeneratie gezorgd? Dan heeft u het nu waarschijnlijk ontzettend druk. Echter moeten deze beursleads natuurlijk wel nagebeld worden. Het zou zonde zijn als door de drukte sommige leads blijven liggen en ze hierdoor niet op afspraak komen. Convins kan u daar natuurlijk bij helpen, zodat toch alle beursleads opgepakt worden. Benieuwd hoe? Wij vertellen het in dit blog.

Plan een afspraak in

Het nabellen van je beursleads kost tijd maar geeft u ook veel kansen. Juist omdat u al in het bezit bent van deze gegevens en deze contactpersonen ook al geïnteresseerd zijn. Beter kan u het eigenlijk niet aangeleverd krijgen. Het is nu alleen nog uw taak om een afspraak in te plannen, maar dat kunnen wij natuurlijk ook voor u doen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij gaan te werk aan de hand van gestructureerde telefoongesprekken. Wij zullen ons eerst uitermate goed inlezen in uw bedrijf. Samen met u zitten wij graag om de tafel om uw bedrijf te leren kennen om zo’n goed mogelijk gesprek te voeren met de contactpersoon van de beursleads. Daarnaast werken we volgens de no cure no pay methode, waardoor u ook pas betaalt wanneer wij een kwalitatieve afspraak voor u hebben ingepland. Wij volgen geen belscripts maar voeren altijd een goed inhoudelijk gesprek en zijn daarnaast ook nog eens erg flexibel.

Laat Convins u helpen

Bent u overtuigd en mogen wij al uw beursleads nabellen? Wij doen het graag voor u! Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden voor uw bederijf? Dat kan! Neem dan gerust even contact met ons op en wij vertellen u er meer over. U kunt ook een bel-me-terug verzoek achterlaten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.