Recruitment

Convins Marketing & Sales

Your professional from lead to deal

Recruitment

Goed personeel draagt bij aan het succes van een onderneming. Maar hoe en waar vindt u nou eigenlijk personeel dat perfect past bij uw organisatie? Laat de recruitment uitbesteden aan ons. Wij zijn in het bezit van alle benodigde bronnen om uw nieuwe collega’s te vinden en enthousiast te maken om voor uw bedrijf te werken.

Waarom kiezen voor Convins als recruitment partij?

Kiest u voor Convins, dan kiest u niet voor een standaard recruitment bureau. Wij zetten namelijk altijd dat ene stapje extra voor het beste resultaat. Zo nemen we contact op met uw potentiële werknemers op alsof wij medewerkers zijn van uw bedrijf. Dit komt een stuk krachtiger over tijdens het benaderen. Wij benaderen de kandidaten uit naam van uw onderneming. Zo bellen we met een geprogrammeerd telefoonnummer van uw organisatie en mailen we met een mailadres van uw bedrijf. Uiteraard kunnen wij de sollicitatiegesprekken ook inplannen in uw agenda, of u kiest ervoor om dit zelf op te pakken. Verder geldt dat wij voornamelijk in de avonduren voor u aan het werk gaan. Overdag werken de meeste mensen en daarom is de avond hét juiste moment om de geschikte kandidaten te benaderen. Tevens ontvangt u tweewekelijks een rapportage met daarin de kandidaten die benaderd zijn. Zo bouwt u ook uw eigen database op!

Kantoor | Convins
Marketing | Convins

Iemand die matcht bij uw bedrijf

Maar hoe weten we nou of iemand matcht bij uw bedrijf? Voordat wij voor u op zoek gaan naar de passende kandidaten, gaan we met u in gesprek om het één en ander te bespreken. Wat zijn de normen en waarden binnen uw bedrijf? Wat houden de functies in? En naar wat voor een soort personen zijn jullie op zoek? Aan de hand van een gesprek kunnen wij een beter beeld schetsen van uw bedrijf en kunnen wij goed voorbereid op zoek gaan naar mensen die voldoen aan het profiel. Dit houdt dan ook in dat u op voorhand een projectblad ontvangt waarbij we gezamenlijk alle parameters hebben opgesteld, waar een kandidaat aan moet voldoen.

Ervaren recruiters

Ons team bestaat uit een aantal ambitieuze en ervaren recruiters die voor uw bedrijf aan de slag gaan. Onze recruitment specialisten hebben stuk voor stuk een HR achtergrond, waardoor ze precies weten hoe ze uw opdracht zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Toch vinden we het wel belangrijk dat zelfs de meest ervaren mensen zichzelf blijven ontwikkelen. Daarom hebben wij een eigen trainer in dienst die trainingen geeft op het gebied van communicatie en overtuigen. Zo blijft iedereen scherp waardoor we onze werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen verrichten.

Waar kunnen we u mee helpen?

Ziet u een samenwerking met ons wel zitten op het gebied van recruitment? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij gaan graag met u om de tafel zitten. Tot snel!

Request proposal

  • Uiteraard nemen wij graag telefonisch contact met u op voor een nadere kennismaking.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

The satisfied customers of Convins

The driven professionals of Convins gladly grab any challenge with both hands. The companies below preceded you and experienced great advantages from the devoted service of Convins Marketing & Sales.

Want to receive a free quotation? Please leave your details and the professionals of Convins will contact you as soon as possible.

Request quotation

Convins in figures

9.0 as ranking
2009 founding year
1139 satisfied clients
46 employees