Adressenkartei aktualisieren

Telemarketing
No Cure, No Pay

Adressenbestanden actualiseren

Wist u dat er jaarlijks bij 58% van de Nederlandse bedrijven wijzigingen plaatsvinden in de bedrijfsgegevens of contactpersonen? Correct databasebeheer is essentieel om op de hoogte te blijven van de veranderingen bij uw klanten, prospects en suspects. Goed onderhoud van uw database zorgt zelfs voor groei van uw onderneming. Met een actueel databasebestand weet u immers waar uw kansen liggen en kunt u zich richten op de meest kansrijke doelgroep.

Convins actualiseert en completeert bedrijfsgegevens en gegevens van contactpersonen en doet concrete uitvragen, waarvan de input gebruikt kan worden voor leadgeneratie of voor marketingacties. Ook geven de specialisten van Convins u advies over databasebeheer waardoor u hier meer winst uit kunt halen.

Een goede database is de bron van waaruit alle activiteiten op gebied van sales en marketing aangestuurd worden. Convins helpt u graag bij het zetten van de eerste stap naar succesvol databasebeheer: het realiseren van een goede basis van actuele en complete informatie. Onontbeerlijk voor het succes van uw onderneming!

Kantoor | Convins
Kantoor | Convins

Fordern Sie ein Angebot an

Die zufriedenen Kunden von Convins

Die engagierten Profis von Convins bewältigen jede Herausforderung mit beiden Händen. Die unten aufgeführten Unternehmen sind Ihnen bereits vorausgegangen und haben große Vorteile aus dem engagierten Service und dem Telemarketing von Convins gezogen.

Möchten Sie weitere Informationen darüber, was wir für Sie tun können? Senden Sie uns Ihre Herausforderung und wir besprechen gerne die Möglichkeiten.

Vorschlag anfordern

Convins in Zahlen:

8.8 als Einschätzung
2009 Gründungsjahr
94724 mitgelieferte Kabel
52 Mitarbeiter