Een kijkje in de keuken van Convins

Een kijkje in de keuken van Convins

Regelmatig voeren wij gesprekken met sollicitanten die toch een andere indruk hadden over het werk bij Convins, dan op voorhand gedacht. Vanuit die gedachte willen wij kort meer vertellen over hoe het bij ons eraan toe gaat.

Als je binnenkomt bij ons hoofdkantoor in Apeldoorn, dan gaat het je vast opvallen dat het een hypermodern pand is met een mooie slinger door de gehele ruimte. Ook hebben we een grote kantine waarbij we elke dinsdag en donderdag verzorgde lunch aanbieden. Indien je sportief bent; dan is er ook een volledig ingerichte gym die je elke dag na werktijd kunt gebruiken.

In Utrecht zijn wij actief vanuit industrieterrein Lage Weide. Het kantoor heeft prachtig uitzicht op de snelweg A2 en de Wall. Alle kamers zijn voorzien van glas waardoor het een transparante indruk heeft. Geen volle zalen met opgepakte belplekken, maar aparte kamers waarbij ieder zijn eigen bureau heeft.

Op elke kamer hangt er een tv-scherm met daarin ons gamification software dat gedraaid wordt. Op deze schermen kun je zien indien iemand een afspraak maakt, wat voor afspraak er gemaakt wordt, of we de doelstelling van de dag gaan halen. Daarnaast komen hier ook algemene berichten naar voren met bijvoorbeeld een weekactie of een bijzonderheid dat gevierd wordt.

Leuk weetje; indien je bij ons werkt dan kun je zelf je profiel foto en naam instellen. Ook is het de ene keer een Nederlandstalig muziekje wat je zult horen als iemand een afspraak maakt, of weer een fragment van bijvoorbeeld een voetbalclub. Je bepaalt dus zelf wat alle collega’s zien bij jouw naam als je een afspraak maakt. 

Leuk feitje; of je nou begin 20 bent of begin 60, iedereen krijgt er energie van!