De European Cyber Security maand

De European Cyber Security maand

De European Cyber Security maand brengt cyber security onder de aandacht in Europa. De maand oktober staat de hele maand in het teken van cyber.

Veel van onze klanten zijn actief in dit werkveld en dragen bij aan het verbeteren van cyber security voor bedrijven op het gebied van techniek, beleid en awareness. Dit jaar heeft de ecsm als doelstelling om globale awareness over cybersecurity te creëren. Awareness rondom het onderwerp Network and Information Security staat daarom prominent op de agenda van het ecsm. Het stimuleren van cyber secure gedrag en het vergroten van user awareness staat dit jaar ook bovenaan de agenda. De European Cyber Security maand brengt cyber security onder de aandacht in Europa. De maand oktober staat de hele maand in het teken van cyber security.

Ook Convins speelt een belangrijke rol tijdens de cyber security maand omdat wij als externe verkoopbinnendienst voor verschillende security specialisten B2B bezoekafspraken maken op basis van No Cure – No Pay. We werken voor meerdere vendoren die door Gartner zijn uitgeroepen als leader.  Denk hierbij aan oplossingen voor:

 • Network Security
 • Encryptie & Key Management
 • Vulnerability Management
 • Data Classificatie & Data Security
 • Threat Detection & Response
 • User Awareness
 • Cloud Network Security
 • SIEM

Wij ondersteunen ook verschillende managed security partijen bij het genereren van New Business en zijn daarnaast ook gespecialiseerd in proposities zoals de ISO 27001, NEN7510, pen-testing, data protectie en (hybride) cloud security. Wij zijn actief in de Benelux, Nordics en DACH regio. Convins heeft hiervoor een specialistische werkwijze ontwikkeld:

 • We schrijven samen met onze klant een specifieke propositie waarbij Convins laat zien dat wij de propositie inhoudelijk begrijpen. Dit voorkomt dat we met een script werken en geeft onze specialisten meer ruimte om als sparringspartner te dienen omdat de prospect het gevoel heeft dat hij/zij door een echte specialist wordt gebeld die op inhoudelijk niveau kan schakelen met de prospect.
 • Onze collega’s schrijven zich in op een project op basis van intrinsieke motivatie. Hierdoor hebben onze klanten een dedicated projectteam die voor de start van het project al verbonden is met de propositie. Ze hebben zich immers verdiept in de materie om vervolgens vanuit de propositie een motivatie te schrijven waarom hij of zij de juiste persoon is voor dit project.
 • We maken afspraken op basis van objectieve criteria. Zo staat het thema waarvoor wij acquireren binnen 12 maanden op de roadmap en maken wij afspraken met stakeholders die voldoende tijd vrijmaken in hun agenda voor de afspraak.
 • We zijn betrokken bij de kwaliteit van de afspraken en werken volgens een ROI gedreven model. Als wij geen new business voor onze klanten opleveren, hebben we geen bestaansrecht. Om die reden kijken wij verder dan alleen de lead en zijn we ook gebaat bij een partnership die gedreven wordt door feedback vanuit onze klant om samen tot een mooi resultaat te komen

Bent u ook benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen bij het genereren van new business op het gebied van IT (security) leads?

Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek aan en overtuigen u graag van meerwaarde van Convins.

Bekijk hier de blog in PDF: Convins – European Cyber Security oktober.