Corona en Telemarketing

Corona en Telemarketing

De afgelopen paar weken hebben wij vaak de vraag gekregen of het wel zinvol is om te bellen in deze periode. Veel mensen zouden toch niet bereikbaar zijn, of niemand is toch bezig met het onderwerp waar je op dat moment voor belt?

Na bijna drie weken kunnen wij vanuit Convins concluderen dat de resultaten zelfs BETER zijn dan de weken daarvoor. Ja het klopt dat wij momenteel meer insteken op online meetings, of alvast het plannen van fysieke afspraken vanaf halverwege mei, en het klopt dat wij meer belletjes moeten plegen om tot een conversie te komen, maar op het moment dat je de juiste contactpersoon aan de lijn hebt, dan is de afspraak sneller gemaakt.

Natuurlijk blijft telemarketing een vak apart; bellen zonder over het onderwerp te praten is gedoemd te mislukken. Daarnaast bereiden wij de gesprekken voor door achtergrondinformatie over het bedrijf en de juiste contactpersoon te herleiden via diverse bronnen. Door voorbereid het gesprek aan te gaan is de conversie sowieso hoger omdat de contactpersoon het fijn vindt dat je ook iets te melden hebt.

Juist op deze momenten heeft de contactpersoon de tijd om je verhaal aan te horen, na te denken waar hij of zij straks mee bezig wil gaan als de Corona – perikelen achter de rug zijn 

Immers; stilstaan is achteruitgang.

Wij wensen iedereen persoonlijk en zakelijk, wijsheid en gezondheid toe in deze periode!

Team Convins BV