Ontwikkeling sales & marketing plannen

Telemarketing
No Cure, No Pay

Ontwikkeling sales & marketing plannen

Hoe zit het met de marketingstrategie van uw bedrijf? Is die nog up-to-date? Beschikt uw organisatie überhaupt over een dergelijke strategie? Convins helpt u graag bij de ontwikkeling van een gedegen marketingstrategie die als leidraad fungeert voor het behalen van uw marketing- en sales gerelateerde doelen.

Samen met Convins ontwikkelt u plannen om de daaraan gekoppelde doelen te kunnen behalen, eventueel in combinatie met het opleiden van uw personeel. Ook kan Convins in samenwerking met uw organisatie een strategie voor effectieve leadgeneratie opzetten.

De ervaring van Convins is met name dat de juiste opvolging van salesleads nog weleens te wensen overlaat. Daarmee mist u kansen voor uw onderneming. Convins zorgt er graag voor dat die kansen juist optimaal benut worden. Voor het laten groeien van uw organisatie is het van cruciaal belang dat u een goed gevulde pipeline hebt, maar ook dat er in elke fase in die pipeline de juiste opvolging wordt gegeven.

crm
Sales

Voorstel aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins Marketing & Sales.

Een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
62720 aangeleverde leads
46 medewerkers