Convins is verhuisd!

Convins is verhuisd!

Convins groeit, zo hard dat we uit ons oude jasje (Hoofdstraat 41 in Apeldoorn) zijn gegroeid. De afgelopen 9 jaar zijn we als eenpitter begonnen, maar nu is het de hoogste tijd om onze vleugels uit te slaan. Verhuizen is dus een logische stap. We willen onze missie en visie namelijk genoeg ruimte geven voor de toekomst. Deze locatie heeft een representatieve uitstraling die goed aansluit op de kwaliteit dienstverlening die we bieden. We verlaten het oude pand en zijn voortaan te vinden op Wagenmakershoek 7 in Apeldoorn. Op deze locatie kunnen we u nóg beter van dienst zijn.

De voordelen

Er is steeds meer vraag naar onze diensten, het aantal klanten neemt toe. Dit betekent tevens een toename in ons personeel om u als klant de beste service te kunnen bieden. Een nieuw pand brengt uiteraard ook een aantal voordelen met zich mee waar we u graag meer over vertellen. Zo beschikken we over een spiksplinternieuwe kantoorinrichting en interne glazen behuizing waardoor er meer zicht is voor iedereen. Het pand voldoet aan de nieuwe wet- en regelgeving en is daarnaast representatief voor de kwaliteit die Convins wil uitstralen. Het kantoor is circa 900m2 en biedt plek voor 45-50 personen. Nog een groot voordeel: u kunt parkeren voor de deur! Het adres van onze hoofdvestiging wijzigt dus, onze twee andere vestigingen in Utrecht en Düsseldorf zijn nog steeds op hetzelfde adres vindbaar.

Kom langs

Convins is uw partner in marketing en sales. Wij beschikken over vast en ervaren personeel, een ijzersterke mentaliteit, up-to-date kennis van de sales- en marketingwereld en kantoren in binnen- én buitenland. De vier business units binnen Convins zijn allemaal toegespitst op de groei van uw onderneming, elk met een eigen insteek. De professionals van Convins helpen uw bedrijf groeien.

Ons volledige nieuwe adres is:

Wagenmakershoek 7
7328 KL Apeldoorn

We hopen u hier binnenkort te mogen ontvangen. De koffie staat klaar. Ons digitale adres blijft hetzelfde, u bereikt ons nog steeds op:

M: apeldoorn@convins.nl
I: https://www.convins.eu/

Of bel naar: +31 553 665 771.