Consultancy & Outsourcing

Telemarketing
No Cure, No Pay

Consultancy & Outsourcing

Wat zijn de marketing- en salesdoelen binnen uw bedrijf? Hoe houdt u uw leadgeneratie up to date? Wat doet u met de concrete bezoekers van uw website? En hoe werkt u naar al die doelen toe? Convins Consultancy & Outsourcing is erin gespecialiseerd om u bij te staan in de ontwikkeling van strategieën, toegespitst op de doelen binnen uw bedrijf.

Vrijblijvend voorstel aanvragen

De professionals van Convins denken graag met u mee. Met de ervaring waarover zij beschikken weten ze ook voor uw bedrijf passende en doelgerichte strategieën te ontwikkelen die u een stap verder brengen op marketing- en salesgebied. Want een succesvolle leadgeneratie alleen is niet voldoende. De minstens zo belangrijke opvolging die daarop volgt laat nog weleens te wensen over, bijvoorbeeld door onverwachte drukte of onderbezetting. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Op die momenten schakelt u Convins in voor professioneel advies of de outsourcing van salesopdrachten. Eventueel kan Convins een (tele)salesprofessional naar uw organisatie detacheren voor kortere of langere tijd. Convins Consultancy & Outsourcing is dan ook de perfecte sales- en marketingaanvulling op uw bedrijf.

Rob Voss Foto Convins 16
Rob Voss Foto Convins 13
crm

Voorstel aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
94724 aangeleverde leads
52 medewerkers