Consultancy & Outsourcing

Convins
No Cure, No Pay Telemarketing

Consultancy & Outsourcing

Wat zijn de marketing- en salesdoelen binnen uw bedrijf? Hoe houdt u uw leadgeneratie up to date? Wat doet u met de concrete bezoekers van uw website? En hoe werkt u naar al die doelen toe? Convins Consultancy & Outsourcing is erin gespecialiseerd om u bij te staan in de ontwikkeling van strategieën, toegespitst op de doelen binnen uw bedrijf.

De professionals van Convins denken graag met u mee. Met de ervaring waarover zij beschikken weten ze ook voor uw bedrijf passende en doelgerichte strategieën te ontwikkelen die u een stap verder brengen op marketing- en salesgebied. Want een succesvolle leadgeneratie alleen is niet voldoende. De minstens zo belangrijke opvolging die daarop volgt laat nog weleens te wensen over, bijvoorbeeld door onverwachte drukte of onderbezetting. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Op die momenten schakelt u Convins in voor professioneel advies of de outsourcing van salesopdrachten. Eventueel kan Convins een (tele)salesprofessional naar uw organisatie detacheren voor kortere of langere tijd. Convins Consultancy & Outsourcing is dan ook de perfecte sales- en marketingaanvulling op uw bedrijf.

Rob Voss Foto Convins 16
Rob Voss Foto Convins 13
crm

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter en de professionals van Convins nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen