Callcenter Utrecht

Telemarketing
No Cure, No Pay

Callcenter Utrecht

Geen tijd om prospects te benaderen? Geen probleem, Convins neemt alle taken op het gebied van telemarketing graag van u over. Zo kunt u zich focussen op uw core business en weet u zeker dat zaken goed worden afgehandeld. Wij werken vanuit ons zogenoemde callcenter in Utrecht. Al doet deze naam onze werkruimte niet genoeg eer aan. Wij werken namelijk op open ruime plekken waar iedere werknemer de vrijheid heeft en zich prettig voelt. Convins is anders dan andere telemarketing partners. Waarom? Wij werken met ervaren professionals, die vast bij ons in dienst zijn. Geen studenten dus! Verder maken we geen gebruik van belscripts en werken we volgens een no cure, no pay principe.

Onze diensten

Zoals gezegd doen we niet aan koude verkoop of belscripts. Wij zorgen voor service die uw bedrijf waardevolle afspraken oplevert. Het is onze missie om tastbare resultaten te realiseren. U kunt voor de volgende diensten bij Convins terecht:

  • Adressenbestanden actualiseren
  • Enquêtes/Services calls/Mystery calls
  • Klanttevredenheidsonderzoek/enquêtes
  • Leadgeneratie
  • Leadgeneratie/telefonische verkoop
  • Marketingacties
  • Opvolgen beursleads en mailings
  • Service calls
  • Uitnodigen relaties/toekomstige klanten

Meer weten?

Wij houden van natuurlijke gesprekken met inhoud. Dankzij onze service bespaart u tijd. Naast teleservice kunt u bij ons ook terecht voor recruitment, training en coaching en consultancy en outsourcing. Convins is uw partner in marketing en sales. Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door ons contactformulier in te vullen. Heeft u een vraag over onze werkwijze? Aarzel niet en bel of mail ons gerust, we staan u graag te woord.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers