Business-to-business telemarketing

Telemarketing
No Cure, No Pay

Business-to-business telemarketing

Wilt u in korte tijd uw zakelijke klanten bereiken? Laat business-to-business telemarketing over aan de experts van Convins. Telemarketing is onze passie, wij zorgen voor meer leads, bezoekersafspraken en betere bedrijfsresultaten. Om dit te bereiken voeren we kwalitatieve telemarketinggesprekken met potentiele afnemers. Wij zorgen dat u de juiste informatie krijgt die nodig is om tot een goede deal met klanten te komen. Onze service is altijd op maat en sluit aan op uw wensen, wij weten immers dat geen organisatie hetzelfde is. Convins helpt u graag een optimaal rendement te behalen. Dit doen we vanuit onze kantoren in Apeldoorn en Utrecht.

Waarom kiezen voor B2B telemarketing van Convins?

Al onze medewerkers zijn hoogopgeleid en hebben ruime ervaring in dit vakgebied. De ervaren telemarketeers van Convins weten ze precies hoe ze uw klanten te woord moeten staan. Zij hebben een ijzersterke mentaliteit en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en sales. Dankzij ons kunt u zich richten op uw core business. Onze voordelen:

  • Jarenlange ervaring
  • Deskundige medewerkers
  • Professioneel advies
  • Ervaring in opvolgen van salesleads
  • Kwalitatieve leadsgeneratie

Wij gaan geen een salesuitdaging uit de weg. Al onze kennis en kunde zetten we graag voor u in om uw organisatie te laten groeien. Voordat we voor u aan de slag gaan bepalen we wat voor u kwalitatieve lead is. Vervolgens verdiepen we ons in de branche waarin u actief bent. Wij hebben een ruime ervaring met diverse branches. Voorbeelden hiervan zijn de branches consultancy, online marketing en de zakelijke dienstverlening. We maken geen gebruik van belscripts, maar voeren natuurlijke gesprekken.

Neem contact op voor business-to-business telemarketing

Klinkt een continue stroom van gekwalificeerde leads u ook goed in de oren? Laat uw business-to-business telemarketing dan over aan Convins. De afspraken die wij voor uw organisatie regelen zijn het gevolg van een prettig gesprek en geen opgedrongen actie. Grote namen als Philips, Audi en Microsoft mogen we al tot onze klanten rekenen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Een andere mogelijkheid is om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers