B2B telemarketing

Telemarketing
No Cure, No Pay

B2B telemarketing

Wilt u in korte tijd uw zakelijke klanten bereiken? Laat business-to-business telemarketing over aan de experts van Convins. Telemarketing is onze passie, wij zorgen voor meer leads, bezoekersafspraken en betere bedrijfsresultaten. Om dit te bereiken voeren we kwalitatieve telemarketinggesprekken met potentiële afnemers. Wij zorgen dat u de juiste informatie krijgt die nodig is om tot een goede deal met klanten te komen. Onze service is altijd op maat en sluit aan op uw wensen, wij weten immers dat geen organisatie hetzelfde is. Convins helpt u graag een optimaal rendement te behalen. Dit doen we vanuit onze kantoren in Apeldoorn en Utrecht.

Waarom kiezen voor B2B telemarketing van Convins?

Al onze medewerkers zijn hoogopgeleid en hebben ruime ervaring in B2B telemarketing. De ervaren telemarketeers van Convins weten ze precies hoe ze uw klanten te woord moeten staan. Zij hebben een ijzersterke mentaliteit en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en sales. Dankzij ons kunt u zich richten op uw core business. Onze voordelen:

  • Jarenlange ervaring
  • Deskundige medewerkers
  • Professioneel advies
  • Ervaring in opvolgen van salesleads

Telemarketing business

Achter telemarketing business zit een hele marketingstrategie. Deze zorgt ervoor dat telemarketing ook echt werkt. Onze specialisten weten precies welke toon en boodschap ze moeten inzetten. Ze weten precies wanneer een potentiële klant interesse heeft en of dat ze in willen gaan op uw aanbod. Hierdoor zijn ze niet opdringerig en weten ze wanneer ze beter verder kunnen gaan met lijst. Telemarketing kost tijd en aandacht, door telemarketing business uit te besteden bespaart u kostbare tijd. Al snel weten ze of een potentiële klant of zakenrelatie ingaat op uw voorstel of aanbieding.

Door onze ruime ervaring en expertise, gaan wij gaan geen enkele sales uitdaging uit de weg. Al onze kennis en kunde zetten we graag voor u in om uw organisatie te laten groeien. Voordat we voor u aan de slag gaan bepalen we wat voor u kwalitatieve lead is. Vervolgens verdiepen we ons in de branche waarin u actief bent. Wij hebben een ruime ervaring met diverse branches. Voorbeelden hiervan zijn de branches consultancy, online marketing en de zakelijke dienstverlening. We maken geen gebruik van belscripts, maar voeren natuurlijke gesprekken.

Voordelen van business-to-business leads

Telemarketingbureau Convins regelt geen nutteloze afspraken, maar afspraken met die leiden tot nieuwe klanten. Elke lead wordt op een persoonlijke en unieke manier benaderd. Wij geloven niet in standaard scripts. Door onze effectieve werkwijze hebben wij een hoog slagingspercentage als het aankomt op het genereren van business-to-business leads.

Neem contact op voor business-to-business telemarketing

Klinkt een continue stroom van gekwalificeerde leads u ook goed in de oren? Laat uw business-to-business telemarketing dan over aan Convins. De afspraken die wij voor uw organisatie regelen zijn het gevolg van een prettig gesprek en geen opgedrongen actie. Grote namen als Philips, Audi en Microsoft mogen we al tot onze klanten rekenen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Een andere mogelijkheid is om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Vraag een voorstel aan

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service en telemarketing van Convins.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voorstel aanvragen

Convins in cijfers:

8.8 als beoordeling
2009 oprichtingsjaar
100+ opdrachtgevers
50+ medewerkers