85+ vaste medewerkers

Bij Convins werken we met vaste medewerkers. Inmiddels zijn het er meer dan 85. Deze medewerkers zijn allemaal in loondienst. We werken niet met 0-uren contracten of met studenten die bij Convins werken als bijbaan. We zijn er van overtuigd dat personeel beter in zijn/haar vel zit als ze zekerheid hebben. Die zekerheid geven we ze door niet te werken met 0-uren contracten. We bieden gemotiveerde en enthousiaste medewerkers graag een vast contract aan. Dit is uniek binnen de telemarketing. We zetten onze mensen op onze eigen loonlijst en sturen ze naar een vast contract.

Contact

Doorgroeimogelijkheden

We vinden een veilige omgeving belangrijk. Zowel op de werkvloer, als op het gebied van carrière. Medewerkers voelen zich beter in een veilige omgeving en presteren beter. We proberen bij Convins zo veel mogelijk te sturen op een contract voor onbepaalde tijd. Dit doen we ook door doorgroeimogelijkheden te creëren. Dit gebeurt uiteraard ook op basis van prestaties en motivatie. Bij Convins werken we met een goede pensioenregeling. Medewerkers presteren beter als ze zeker zijn van hun inkomen, maar ook met het opbouwen van een pensioen.

Werken bij Convins?

Bent u benieuwd naar de vacatures die momenteel open staan bij Convins? Bekijk dan onze vacaturepagina voor meer informatie.

Laten we van start gaan!

Tevreden klanten